Zoeken

Een nieuwe lijn, 100% vertrouwd

Een nieuwe lijn, 100% vertrouwd

In 2009 begon Kiezebrink met het produceren van rauwe diepvriesvoeders voor honden en katten. De Kiezebrink Mixen zijn sindsdien een welbekend product in de “rauw voer wereld”. Ook verkoopt Kiezebrink al jaren diepvries BARF producten zoals ruggen, stukken spiervlees, hartjes etc. van allerlei diersoorten. Tegenwoordig vormen deze producten een groot onderdeel van het assortiment.

Natuurlijk zijn er veranderingen in zo’n lange periode. Er komt meer informatie beschikbaar door analyses en onderzoek. Maar ook de consument verandert en wordt steeds bewuster van het belang van een goede voeding voor de hond en kat. Daarom zijn er afgelopen jaren steeds meer producten bijgekomen en zijn samenstellingen aangepast. We vonden het nu echter tijd om nog eens wat extra aandacht te geven aan de Kiezebrink Mixen en BARF producten. Hieruit is de “nieuwe” lijn ontstaan: KB RAW.

100% transparantie

100% transparantie

Consumenten worden steeds bewuster van het belang van een goede voeding voor hun dieren en willen dan ook weten wat er gevoerd wordt. Centraal bij KB RAW staat daarom “transparantie”. Dit betekent dat alle ingredi├źnten, inclusief percentages, op de verpakking genoemd worden.

Ook geven wij informatie over de totale hoeveelheid vlees, bot en orgaan in onze producten. Dit biedt u de kans om een menu samen te stellen welke nauwkeurig is afgestemd op de behoeftes van uw hond of kat.

100% verantwoord diervoer

100% verantwoord diervoer

Het menu van de voorouders van de hond en kat (de wolf en de wilde kat) bestaat hoofdzakelijk uit prooidieren. Inmiddels hebben honden en katten zich aangepast aan het leven als huisdier, maar toch lijkt het verteringsstelsel nog steeds veel op dat van hun voorouders.

Daarom is het ook niet meer dan logisch om het menu van onze honden en katten te baseren op hun natuurlijke dieet.

100% kwaliteit

100% kwaliteit

De producten van KB RAW zijn ontwikkeld door specialisten. Hierbij wordt gebruikgemaakt van jarenlange ervaring en natuurlijk de feedback van consumenten.

Producten worden samengesteld aan de hand van analyses die gedaan worden in een extern laboratorium. Hiervoor wordt gebruikgemaakt van de FEDIAF richtlijnen. Dit zijn richtlijnen voor honden- en kattenvoer waaraan Europese petfood bedrijven zich moeten houden.

Het gebruik van hoogwaardige grondstoffen in de juiste verhouding zorgt voor een constante kwalitatief goede voeding.

Bekijk onze producten

KB RAW heeft een uitgebreide productlijn met rauw voer producten. Mixen, BARF en gegarandeerd complete voeding; alles voor een 100% gebalanceerd dieet.

Ons assortiment »