Zoeken

Nieuws

De kleur van pens

Het is je misschien wel eens opgevallen dat onze runderpens niet altijd dezelfde kleur heeft. Het kan variëren van een groene kleur tot een wat lichtere/beige kleur. Dit komt doordat koeien niet altijd hetzelfde dieet hebben. Wanneer koeien in de wei staan eten ze de hele dag door vers gras, wat zorgt voor een groene kleur van de pens. Als de koeien binnen in de stal staan worden ze gevoerd met onder andere kuilgras en droogvoer. Hierdoor is ...


Lees meer »
De kleur van pens
Waar komen onze grondstoffen vandaan?

Waar komen onze grondstoffen vandaan?

Voor het samenstellen van onze producten gebruiken wij wel 55 verschillende grondstoffen. Maar hoe garanderen wij de kwaliteit van al deze grondstoffen? We vertellen er je graag meer over.

Vaste leveranciers

Onze grondstoffen zi Lees meer  »

Groente voor je hond? Heel gezond!

Groente voor je hond? Heel gezond!

Groenten zijn een gezonde toevoeging aan het menu van je hond. Ze voegen vitamines, mineralen en vezels toe. Wil je zelf een groentemix samenstellen? Gebruik dan geen prei of ui, dit mogen honden niet. Verder kun je vrijwel alle soorten groenten g Lees meer  »

Kittens en rauw voer

Kittens en rauw voer

Krijg jij binnenkort een kitten of zelfs een nestje? Lees hier meer over het voeren van rauw voer aan kittens.

Wanneer kan je starten?

Vanaf ongeveer vier weken gaan kittens vaste voeding eten, daarvoor drinken ze alleen maar mel Lees meer  »

Pups en rauw voer

Pups en rauw voer

Krijg jij binnenkort een nestje en vraag je je af of rauw voer ook geschikt is voor pups? Of krijg je een pup en ben je van plan om rauw te gaan voeren? Lees dan hier meer informatie.

Wanneer kan je starten?

Vanaf ongeveer vier w Lees meer  »

BARF, hoe werkt dat eigenlijk?

BARF, hoe werkt dat eigenlijk?

Weekmenu BARF

Vind jij het lastig om een goed menu samen te stellen met BARF producten of zoek je gewoon wat inspiratie? We laten je zien wat de onderdelen van dit menu zijn en hoe je deze over een week kunt verdelen.

Algemene ri Lees meer  »

Wat gebeurt er eigenlijk met ons afval?

Wat gebeurt er eigenlijk met ons afval?

Misschien heeft u zich wel eens afgevraagd wat er met het (vlees)afval van onze productieafdeling gebeurt. Het komt natuurlijk wel eens voor dat er iets op de grond valt bij onze productieafdeling of dat wij bijvoorbeeld niet tevreden zijn met de  Lees meer  »

Gestopt met verkoop kangoeroevlees

Gestopt met verkoop kangoeroevlees

Onlangs hebben wij besloten om te stoppen met de verkoop van kangoeroevlees, dit verkochten wij in het product KB BARF - Gemalen kangoeroevlees. Het kangoeroevlees dat wij inkochten was afkomstig uit Australië, waar de dieren bejaagd worden in he Lees meer  »

Nieuw! KB Complete Insect/Veggie/Meat

Nieuw! KB Complete Insect/Veggie/Meat

We hebben een nieuwe variant toegevoegd aan het KB Complete assortiment. Het bijzondere aan dit nieuwe product is dat het ook groente bevat! We hebben deze toevoeging gedaan om het product duurzamer te maken. Deze speciaal geselecteerde groenten z Lees meer  »

Dit zit er in onze producten

Dit zit er in onze producten

(huis)Dieren hebben dagelijkse belangrijke voedingstoffen nodig om fit te blijven. Vitamines, eiwitten, vetzuren, calcium, etc. Voor elke voedingsstof zijn er grondstoffen die dit bevatten. Bij KB  Lees meer  »